Masaža je eden izmed najstarejših ritualov nege telesa. Gre za dotik telesa, ki ima blagodejen in zdravilen učinek. Uporabljamo jo lahko v več namenov, kot so: lajšanje bolečin, lepši izgled kože, sproščanje, boljši imunski sistem,…

Nudimo vam več vrst masaž:

Klasična masaža

Klasična masaža se izvaja po metodi Švedska masaža, traja lahko 30, 50 ali 80 minut, v tej masaži je zajeto celo telo, pri 80-minutni, pa je vključena še masaža obraza. Prisluhnemo tudi vašim željam in potrebam, zato se maserka osredotoči na del telesa, ki ga izpostavite kot problematičen. (npr. bolečine v hrbtenici,…)Uporablja se kakovostno mandljevo olje.

Lavandina masaža

Lavandina masaža se izvaja z 100% narvnim oljem Lavande, ki deluje sroščujoče na um in telo. Izvaja se 50 min., pri tem pa maserka uporablja nežne sprostitvene gibe.

4 Ever Young masaža

4 Ever Young masaža je naša hišna masaža. Izvaja se z posebnimi gibi, ki so zasnovani, samo za naš wellness, zraven pa se uporablja masažno olje Gold 24 Ka , ki vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem. Kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem, ki ga roke in specialni gibi naše maserke samo nadgradijo.