Vacuslim 48 je najučinkovitejša, profesionalna metoda za preoblikovanje postave in izgubo maščobe, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami in vakuma poskrbi, da je rezultat viden takoj.

Vakum in aktivne sestavine iz kreme razbijajo maščobo, ki omogoča že po prvem tretmaju takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm). Drugi pozitivni učinki so tudi izgled kože in sama čvrstost, ki jo občutite po celotnem tretmaju. Občutek lahkotnosti po tretmaju je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

Potek tretmaja Vacuslim 48

  1. Na začetku vas stehtamo in zmerimo za primerjavo pred in po tretmaju.
  2. V drugem koraku vas v stoječem položaju namažemo s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razkrajanje maščobe in odpravo viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.
  3. V tretjem koraku vas povijemo do pasu v posebno vrečo.
  4. V spodnji del wrapp vreče za povijanje se vtakne cev sesalca. Prične se izsesavanje zraka, da se ustvari vakuum. Po izsesavanju zraka počivate najmanj 30 minut, tako da vse aktivne sestavine iz VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek.
  5. Po 30 minutah vam odstranimo wrapp vrečo za povijanje, z brisačo popivnamo odvečno tekočino in nato naredimo kratko anti-celulitno masažo z masažnim oljem.
  6. V zadnjem koraku vas čaka ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih za primerjavo.

Priporočamo: Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, uporabljajte Vacuslim 48 vsak drugi dan, 6-12 tretmajev. Najbolj pomembno je redno vzdrževanje Vacuslim 48 tretmaja na domu.

Ne pozabite, da se vaše telo nenehno spreminja, zato rezultati ne bodo enaki po vsakem tretmaju. Praviloma pa bo obseg tretiranega predela po vsakem tretmaju manjši.